La transparència empresarial d’Ercros, reconeguda per AECA

Barcelona,

Ercros ha estat reconeguda per l’Associació Espanyola de Comptabilitat i Administració d’Empreses («AECA») per la seva transparència empresarial, que distingeix la qualitat, accessibilitat, usabilitat, continguts i presència de la informació difosa a través de la seva pàgina web corporativa.

En concret, Ercros ha resultat finalista del Premi a la Transparència Empresarial, en la modalitat de companyies cotitzades dels índexs IBEX Medium i Small Cap.

El jurat d’aquesta 19a edició ha estat integrat per representants de l’Institut de Comptabilitat i Auditoria de Comptes («ICAC»), la Comissió Nacional del Mercat de Valors («CNMV»), el Banc d’Espanya i l’Institut d’Auditors Interns («IAI»), entre d’altres.

Es tracta de la tercera vegada que Ercros rep un guardó de la mà d’AECA, ja que al 2018 y al 2014 també va ser distingida amb el mateix premi.

L’objectiu d’aquest guardó és aconseguir un mercat d’informació més eficient i fomentar la transparència de les empreses. Es tracta d’un premi de gran valoració i amb perspectives de ser el referent en reporting financer, transparència i govern corporatiu.