La Universitat Rovira i Virgili reconeix la col·laboració d’Ercros

Tarragona,
La Universitat Rovira i Virgili reconeix la col·laboració d’Ercros
Foto de família dels representants de les empreses que van rebre la placa de reconeixement

En el marc de la commemoració dels 50 anys de l’inici dels estudis de la Facultat de Química de la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona, divendres passat es va celebrar un acte en el qual es va atorgar una placa a Ercros on s’agraeix la seva col·laboració.

La placa va ser lliurada per la degana de la Facultat de Química de la URV, Yolanda Cesteros, al director del complex industrial d’Ercros a Tarragona, Joan Miquel Capdevila. A l’acte també hi van assistir antics degans d’aquesta facultat i representants d’altres empreses col·laboradores. Per part d’Ercros, a més del director del complex, també hi van ser presents el director corporatiu d’I+D, Sebastián Espino; i els caps d’I+D de plàstics i de la divisió de química intermèdia, Manuel Tierno i Teresa Camarasa, respectivament.

En l’actualitat, Ercros manté obertes vàries línies de col·laboració amb la URV entre les quals destaquen les classes que imparteixen tècnics d’Ercros en el grau i el màster de química; l’acollida d’estudiants a les fàbriques per fer pràctiques curriculars; la participació en el grau dual de química, etc.