L’alcaldessa d’Aranjuez visita l’ampliació del magatzem d'Aranjuez

Aranjuez,
La alcaldesa de Aranjuez visita la ampliación del almacén de la fábrica de Ercros en Aranjuez. De derecha a izquierda, F.J. Cifre, M. Gómez, J. González, P.J.González, A. Franco, Mª J. Martínez, Mª C. Cruzado, M. Picazo y D. López.
De derecha a izquierda, F.J. Cifre, M. Gómez, J. González, P.J.González, A. Franco, Mª J. Martínez, Mª C. Cruzado, M. Picazo y D. López.

La fàbrica d’Ercros a Aranjuez ha rebut avui la visita de l’alcaldessa d’aquesta localitat, María José Martínez, per tal de mostrar-li l’ampliació del magatzem de productes acabats d’aquesta fàbrica, l’import del qual ha superat 1 milió d’euros i la capacitat del qual és d’unes 150 tones.

Maria del Carmen Cruzado, directora de la divisió de farmàcia d’Ercros, ha explicat que Ercros aposta per Aranjuez i pel negoci de farmàcia, i que hi ha en estudi nous projectes d’ampliació de l’activitat.

Per la seva part, l’alcaldessa d’Aranjuez ha agraït que Ercros segueixi apostant per invertir en aquest municipi i que generi feina per a més de 250 persones. «És una empresa molt avançada tecnològicament per a garantir al 100% la qualitat del producte, molt per sobre dels nivells que inclús legalment se’ls exigeix, fet pel qual se’ls ha de felicitar per aquesta exquisidesa» ha dit.

L’alcaldessa ha estat acompanyada per la primera tinent d’alcalde d’urbanisme, Míriam Picazo, i els regidors de desenvolupament econòmic, Miguel Gómez Herrero; medi ambient, José González Granados; i esports i educació, Diego López.

Per part d’Ercros ha assistit, a més de la directora de la divisió, Agustín Franco, director general de negocis; Pedro José González, cap d’operacions; Francisco José Cifre, cap de manteniment i enginyeria; José Ramón Díaz, cap de prevenció i medi ambient, i Juan Ignacio Ledesma, cap de recursos humans i relacions institucionals.