Les fàbriques de Tortosa i Almussafes, premiades per la seva seguretat laboral

Barcelona,

Les fàbriques d’Ercros a Tortosa i Almussafes han rebut el premi de Seguretat Feique 2020, atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique), per no haver tingut cap accident entre el personal propi al llarg de 2020.

En el cas de la fàbrica de Tortosa, aquest és el segon any consecutiu que rep aquest reconeixement. Feique entrega aquest guardó a aquells centres productius de la indústria química amb més de 50 treballadors que durant un any obtenen un índex de freqüència general zero, és a dir, que no tenen cap accident amb baixa o sense baixa entre el personal propi.

El 2020 va ser també el segon any consecutiu que les fàbriques de Flix i Monzón tampoc van tenir cap accident entre el personal propi, tot i que en el seu cas no han pogut optar al premi de Feique per tenir menys de 50 persones en plantilla.

Aquest bon resultat en matèria de seguretat es deu, en bona mesura, a la implicació de les persones que treballen en aquestes fàbriques i a les campanyes de conscienciació periòdiques que es realitzen. Lesfàbriques de Tortosa (Tarragona) i Almussafes (València) pertanyen a la divisió de química intermèdia d’Ercros, en tant que les de Flix (Tarragona) i Monzón (Osca) estan enquadrades en la divisió de derivats del clor.