Personal d’Almussafes recorre 7,7 milions de passos en 4 setmanes

Almussafes,

15 persones de la fàbrica d'Almussafes han participat en el repte Camina, fes salut i guanya d'Ercros i han sumat 7.701.035 passos en quatre setmanes, que equival a anar i tornar a Romania.

El guanyador va ser Alberto Estruch, amb 825.177 passos acumulats, gairebé el triple de la mitjana dels 10.000 passos diaris que recomana l’Organització Mundial de la Salut (OMS). Com a premi va rebre una estada relaxant per a dues persones en un hotel amb spa.

Enrique Cuesta va quedar en segona posició, amb 784.969 passos i, darrere seu, Nuria Torres, amb 555.705 passos. Carlos Garcés, Jessica Gil i Sergio España van ser premiats amb un altre premi en un sorteig en finalitzar el repte.

Cal destacar que tots els participants van aconseguir assolir l'objectiu del repte plantejat: fomentar l'hàbit saludable de caminar, superant en tots els casos la mitjana dels recomanables 10.000 passos diaris. A més, es va crear un saludable esperit d'equip entre alguns dels participants i, sovint, quedaven per caminar junts a l'hora lliure per dinar.