Promovem taulers sostenibles per a la construcció

Almussafes,

Enric Montserrat, director de la divisió de química intermèdia, i Óscar Armenta, responsable de tecnologia i assistència tècnica de resines, tots dos d'Ercros, han participat a l'assemblea anual de la Federació europea de taulers (EFP), celebrada a Santiago de Compostel·la.

La trobada es va centrar en la iniciativa Wood4bauhaus, liderada per l'EPF, en el marc del New European Bauhaus i el Pacte Verd Europeu, impulsats per la Comissió Europea. L'objectiu d'aquesta iniciativa és promoure la fabricació de taulers sostenibles i augmentar-ne el consum a la indústria de la construcció.

Ercros es troba en una posició favorable en aquest camp gràcies a la presència al portafoli de les resines sostenibles, ErcrosGreen+, i les resines tècniques, ErcrosTech. Aquestes resines han estat desenvolupades internament i estan especialment dissenyades pel seu ús en panells destinats a la construcció de fusta, un sector que experimenta un fort creixement a Europa.

La participació d'Ercros a l'assemblea demostra el seu compromís amb la sostenibilitat i la promoció de solucions innovadores a la indústria de la construcció.