Treballadors d’Ercros i les seves famílies visiten les instal·lacions del CRAM

Barcelona,

Personal d’Ercros de la corporació, la fàbrica de Cerdanyola i el complex de Tarragona, acompanyats de les seves famílies, han visitat les instal·lacions de la Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins («CRAM») del Prat de Llobregat. El CRAM és una entitat que es dedica al rescat de fauna marina, la investigació i conservació d’espècies i la sensibilització per a la protecció dels mars i oceans.

Des de 2019, Ercros subministra al CRAM productes químics per desinfectar i mantenir les instal·lacions on es recuperen les tortugues rescatades del mar. Durant la visita, el personal d’Ercros i les seves famílies han conegut algunes d’aquestes tortugues; la majoria arriben a les instal·lacions del CRAM enredades en xarxes de pescadors i han de passar un temps a la seva clínica per què els hi guareixin les ferides abans de ser retornades al mar.

Els visitants també han après sobre la situació d’altres espècies del Mediterrani, com els dofins i els taurons, que estan en perill d’extinció, i sobre què cal fer per protegir-los i garantir-ne la seva supervivència.