OCS

L´OCS és un compromís voluntari d´àmbit mundial subscrit per les fàbriques de Vila-seca II i Monzón, que persegueix l´objectiu de zero pèrdues de microplàstics

Previnguts contra la pèrdua fortuïta de gransa de PVC

Les nostres instal·lacions de Monzón i Vila-seca II disposen d'un sistema per recollir les pèrdues accidentals de microresidus de plàstic, per evitar que vagin a parar al terra i al medi aquàtic.

Les dues fàbriques han subscrit el programa Operation Clean Sweep (OCS), un compromís voluntari d'àmbit mundial de la indústria dels plàstics que persegueix l'objectiu de zero pèrdues de gransa, la certificació de les quals -que han obtingut d'Aenor- acredita el compliment de les regulacions sobre microplàstics. Aquesta iniciativa està recolzada pel Ministeri de Transició Ecològica.

La certificació OCS segueix l'esquema harmonitzat europeu que han desenvolupat Plastics Europe i EuPC, les associacions de fabricants i transformadors de plàstics europeus, i posa en relleu el compromís d'Ercros per reduir les pèrdues involuntàries de gransa en els seus processos i la priorització d'actuar en les causes que les provoquen en lloc de pal·liar-ne les conseqüències.

Decàleg de bones pràctiques OCS a Vila-seca II (operation clean sweep)
Decàleg de bones pràctiques OCS a Vila-seca II
Filtre per evitar la pèrdua microplàstics
La fàbrica de Monzón és pionera en l'establiment de mesures per evitar la pèrdua de microplàstics

Certificat OCS de les nostres fàbriques

Monzón

E21/000038 (en castellà)

Vila-seca II

E21/000039 (en castellà)