Ercros obté 85 punts sobre 100 en el 'ràting' EcoVadis

Aquest resultat situa a Ercros en l'1% de les empreses amb millor classificació entre les companyies avaluades en els darrers 12 mesos i li permet renovar, per cinquè any consecutiu, el segell Platinum

Barcelona, març 2024

Ercros ha obtingut 85 punts sobre els 100 possibles en el ràting internacional EcoVadis, que avalua les pràctiques ASG (ambientals, socials i de governança) de les empreses. Aquest resultat situa a Ercros en l'1% de les empreses amb millor classificació entre les companyies avaluades en els darrers 12 mesos i li permet renovar, per cinquè any consecutiu, el segell Platinum.

EcoVadis ha assenyalat 137 punts forts del desenvolupament sostenible d’Ercros, entre els quals ha destacat els sistemes de gestió avançats en matèria mediambiental i d'emissions de gasos d'efecte d'hivernacle, de relacions laborals, de drets humans i de relacions comercials justes.

El ràting EcoVadis qualifica a més de 125.000 empreses de 200 sectors i de més de 180 països. Per la seva banda, Ercros s'esforça any rere any a millorar en tots els aspectes relacionats amb la responsabilitat social corporativa, fet que queda reflectit en la puntuació obtinguda en aquest i altres ràtings internacionals.