ErcrosGreen+, resines amb un nivell ultrabaix d'emissió

Tortosa, agost 2017
Muebles cocina
El principal ús de les resines ErcrosGreen+ és la fabricació de fusta i mobles.

La gamma de resines ErcrosGreen+ està composta per resines i adhesius amb un nivell d'emissió de formaldehid tan baix que aconsegueix els valors de la fusta natural. Aquesta gamma sorgeix de l'evolució tecnològica d'aquesta aplicació del formaldehid, impulsada pel departament de R+D de la divisió de química intermèdia d'Ercros. 

Actualment, disposem d'una àmplia cartera de resines d'altes prestacions per a diversos sectors industrials: fusta i moble, aïllament, impregnació de paper i de fibres minerals i sintètiques, entre altres.

“Ercros ha anat evolucionant les seves resines amb la introducció de millores en les seves propietats i la reducció de les seves emissions en un 90%”

Valors de la fusta natural

De l'evolució tecnològica de les resines ha nascut ErcrosGreen+, una tecnologia basada en el formaldehid, amb un nivell ultrabaix d'emissió que pot arribar als valors de la fusta natural. Des dels anys 90, Ercros ha evolucionat les seves resines millorant les seves propietats i reduint les emissions en un 90%.

La gamma ErcrosGreen+ ha estat dissenyada per a complir amb els més estrictes estàndards i recomanacions tant a Europa com als EUA i el Japó.

Aquesta gamma comprèn resines LEF (low emission formaldehyde) i ULEF (ultra low emission formaldehyde).

A Ercros continuem avançant en la reducció de les emissions per a anticipar-nos a les necessitats de la societat, la indústria i les institucions; al mateix temps que prioritzem la innovació i potenciem el respecte i cura del medi ambient.

Casos d'èxit relacionats