Nous materials sostenibles per a impressió 3D

Ercros ha ampliat les gammes Etinox 3D i ErcrosBio LM amb noves formulacions de compostos vinílics i biopolímers, respectivament, per a la impressió 3D.

Monzón, setembre 2021
Los productos de la gama Etinox 3D pueden ser flexibles, como en el de la imagen, rígidos o una combinación de ambos.
Els productes de la gamma Etinox 3D poden ser flexibles, com en el de la imatge, rígids o una combinació de tots dos.

La nova gamma ErcrosBio LM inclou 11 noves formulacions de biopolímers que milloren les propietats tècniques, mecàniques i d'impressió 3D d'aquests productes.

Així mateix, Ercros ha ampliat la gamma Etinox 3D amb noves formulacions de compostos vinílics aptes també per a la impressió 3D.

“Les noves formulacions d'ErcrosBio LM tenen una baixa petjada de carboni, són biodegradables i compostables”

Biopolímers aptes per a la impressió 3D domèstica per la seva nul·la emissió de gasos

ErcrosBio LM és una família de productes sostenibles produïts a partir de materials renovables; compta amb dos tipus de productes: els que milloren l'estètica dels objectes finals i els que s'usen per a produir objectes que requereixen altes prestacions. Tots dos compleixen amb els requeriments de la impressió 3D quant a processament i prestacions finals.

Les 11 noves formulacions d'aquests biopolímers tenen una baixa petjada de carboni, són biodegradables i compostables, poden ser incinerables i són reciclables química i/o mecànicament. Compten amb unes propietats molt semblants a altres grans polímers com el PET, el poliestirè o l'ABS, són aptes per a impressió 3D fins i tot en impressió domèstica per la seva nul·la emissió de vapors i gasos, i les seves propietats mecàniques garanteixen un producte final de gran qualitat.

La gamma de compostos vinílics Etinox 3D està basada en materials versàtils que presenten una alta resistència química (envasos per a lleixiu i àcids) i es poden aplicar en format rígid, flexible o en una combinació de tots dos, ja que són fàcilment soldables i tenen una gran compatibilitat amb altres materials.

Tenen una bona relació qualitat/preu, una alta durabilitat, en alguns casos són aptes per a aplicacions mèdiques, estan disponibles en diversos formats i són reciclables.

Para contactar con otros departamentos de Ercros