A ple rendiment l’ampliació de la planta de tabletes per al tractament de l’aigua de piscines de la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo

Activitat de la companyia
Sabiñánigo

Ja funciona a ple rendiment l’ampliació de la capacitat de producció de la planta d’ATCC de la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo, que ha permès augmentar en 6.000 t/any la fabricació d’aquest producte fins a assolir les 28.000 t/any. El cost de la inversió ha ascendit a 14 milions d’euros.

L’ATCC es fa servir per a fabricar tabletes per al tractament de l’aigua de piscines, producte en el qual Ercros és el líder europeu i un dels primers fabricants del món. Al 2019, el 57% de les vendes d’ATCC es van destinar a l’exportació.

L’ampliació de la producció d’ATCC respon a la necessitat de disposar d’un major volum d’un producte sotmès a la pressió d’un mercat en alça, la planta del qual operava al màxim de la seva capacitat.

Addicionalment, el major volum de producció d’ATCC permet a Ercros optimitzar la rendibilitat de la planta de producció de clor i sosa de Sabiñánigo, inaugurada en 2018, ja que, entre d’altres aplicacions, aquests dos productes s’utilitzen com a matèria primera a la fabricació de l’ATCC.

L’ampliació d’aquesta planta és una de les principals actuacions previstes al Pla de modernització industrial i ampliació de la capacitat productiva (Plan Act) que Ercros està portant a terme en el període 2016-2020, amb un import total d’uns 100 milions d’euros.

Aquesta inversió es va iniciar al 2018 i el procés de posada en marxa va començar, tal i com estava previst, a finals de 2019; a l’actualitat ja s’ha assolit la seva màxima capacitat nominal de fabricació.

Ercros garanteix que els fets rellevants que figuren en aquesta pàgina es corresponen exactament amb els remesos per la Societat a la CNMV, i difosos per aquesta al mercat. Els fets anteriors als inclosos en aquest apartat, es troben disponibles en la web de la CNMV.